Badkamerrenovatie

badkamer-laten-renoveren

Is het tijd om uw oude badkamer vaarwel te zeggen en te kiezen voor een nieuwe, of heeft u net een woning gekocht maar bent u niet tevreden met de badkamer die erin zit? Dan is het goed na te denken over een badkamerrenovatie. Maar ook wanneer u merkt dat u moeite heeft met het in bad komen of onder de douche stappen is het goed hier over na te denken. Uit onderzoek blijkt namelijk dat maar liefst 85% van de ongelukken waarbij mensen van 65 jaar of ouder op de Spoedeisende Hulp terecht zijn gekomen, gerelateerd zijn aan het vallen in de badkamer. Dit kan komen door gladde tegels omdat de antislip-laag weg is of er nooit gezeten heeft, maar ook door hoge opstaande randen op de vloer of van bijvoorbeeld het bad. Ook kan de douche een hoge instap hebben waardoor u hier al snel over struikelt.

De badkamer herinrichten

Wij kunnen u helpen met het herinrichten van uw badkamer, bijvoorbeeld wanneer u graag het bad eruit gesloopt wilt hebben en hier een mooie grote inloopdouche voor in de plek wilt. Maar ook het plaatsen van een tweede toilet of een dubbele wastafel is mogelijk.

De badkamer in zijn geheel verbouwen is ook mogelijk. Wellicht wilt u er een muur tussenuit breken zodat uw badkamer groter wordt? We zullen dan samen met u kijken naar de mogelijkheden. Ook voor het verwijderen van de oude tegels en de badkamer opnieuw betegelen kunt u ons inschakelen.

Wat de kosten zullen zijn van het renoveren of verbouwen van uw badkamer, is vooraf niet duidelijk te zeggen. Dit komt onder meer omdat wij graag uw wensen bespreken met u. Daarnaast is het ook zo dat het aanpakken van uw badkamer maatwerk is. Wel is het uiteraard zo dat, wanneer u nieuw sanitair aanschaft, u duurder uit bent dan wanneer u uw oude sanitair behoudt.