CV ketel

cv-boiler

De CV ketel is als het ware het hart van uw verwarmingssysteem, deze dient dan ook altijd in goede conditie te zijn. In de meeste woningen zit tegenwoordig wel een CV ketel, maar in oudere panden kan het ook nog wel eens voorkomen dat er een boiler hangt in plaats van een CV ketel. Het laten installeren van een CV ketel is dan een goed idee, omdat u dan geen gashaard of elektrische kachel hoeft te gebruiken, maar gewoon centrale verwarming heeft. Daarnaast kan het warm water op raken bij veel gebruik. Zo kan het maar zo zijn dat u de tweede persoon in huis bent die wilt gaan douchen, maar dat dan al het warme water al op is.

Wij kunnen u helpen bij het installeren van de CV ketel, maar kunnen ook het onderhoud voor u uitvoeren wanneer dit gewenst is.

Installeren van de CV ketel

Heeft u momenteel geen CV ketel in uw woning, of heeft u een ketel die al meer dan 15 jaar oud is? Dan is het verstandig over te stappen op een nieuwe variant. Een oude ketel kan namelijk nog prima werken, maar zorgt er wel voor dat uw energiekosten iedere maand hoger uitvallen dan nodig is. een nieuwe CV ketel is een investering maar doordat u hiermee bespaart op uw energiekosten verdient u de investering op termijn absoluut terug.

Veiligheid is erg belangrijk, hier wordt dan ook altijd rekening mee gehouden. Bij het plaatsen van een nieuwe ketel zullen wij eerst de oude verwijderen. Daarnaast vervangen wij eventueel ook alle kranen die onder de ketel zitten, verplaatsen de tapkraan wanneer dit nodig is, plaatsen de thermostaat en stellen de CV ketel helemaal af. Een goed afgestelde CV ketel zorgt voor een hoger rendement waardoor u een lagere energierekening kunt verwachten.

Vrijblijvend advies en/of offerte?

Kan installatieservice-amsterdam.nl u adviseren omtrent de CV ketel of zou u graag een gratis en vrijblijvende prijsopgave willen ontvangen? Gebruik het offerteformulier of neem contact met ons op.