De badkamer laten verbouwen

De badkamer onder handen nemen

Jaarlijks brengen we allemaal veel tijd door in de badkamer, en dus is het belangrijk dat jij je daar fijn voelt. Een badkamer die bij je wensen past zorgt voor een positiever humeur dan een badkamer die echt toe is aan vernieuwing. Daarnaast is natuurlijk ook het comfort heel erg belangrijk. Een douchecabine die te klein is of waarvan de deur niet meer goed opengaat, zorgt er niet voor dat je graag gaat douchen. Ook een wastafel of toilet dat mankementen vertoont, zorgt niet voor comfort.

Installatieservice Amsterdam kan jou helpen met het renoveren van de badkamer. Het maakt hierbij niet uit of het gaat om een complete renovatie waarbij alles eruit gesloopt wordt, of dat het alleen nodig is de douche, het bad of het toilet te vernieuwen. Misschien heb je nu een bad en wil je graag een douche, of is je douche te klein en wil je een inloopdouche? Het is allemaal mogelijk.

Daarnaast kunnen zij je uiteraard ook helpen wanneer de vloer eruit moet omdat de tegels vervangen dienen te worden, of wanneer de betegeling op de muur echt aan vernieuwing toe is. Ook het schilderwerk kan voor je gedaan worden, evenals het aanpassen of vernieuwen van de leidingen.

Een offerte aanvragen

Een offerte aanvragen doe je heel eenvoudig via de website. Hier kun je aangeven wat er precies gedaan moet worden en wat je wensen zijn. Vervolgens zal er tijdens een eerste gesprek ruimte zijn om je wensen duidelijk te maken. Weet je nog niet precies wat je wil laten doen, of voor welke meubels je moet kiezen? Dan kan een medewerker van Installatieservice Amsterdam je hier uiteraard van advies voorzien. Zij kunnen met je meedenken om op die manier jouw ideale badkamer te realiseren, zodat hij helemaal naar wens is.