Diensten

plumber-diensten

Installatieservice Amsterdam is breed inzetbaar voor vele klussen. Of het nu gaat om de riolering, de verwarming, CV ketel of allerhande loodgieterswerk; wij kunnen u helpen. U wilt natuurlijk dat alles in uw woning werkt naar behoren, maar daarnaast is ook regelmatig onderhoud in sommige gevallen nodig om ervoor te zorgen dat er geen problemen ontstaan. Ook kunnen wij u helpen met het plaatsen van vloerverwarming, sanitair verbouwingen in uw badkamer of toilet, het herinrichten van badkamers en zelfs complete badkamerrenovaties. Onderstaand vindt u een makkelijk overzicht met alle aangeboden diensten.

Waterinstallatie

Het aanleggen van de waterinstallatie moet erg zorgvuldig en volgens bepaalde richtlijnen uitgevoerd worden. bent u op zoek naar iemand de deze installatie aan kan leggen, of is er onderhoud nodig omdat u niet voldoende waterdruk heeft? Dan kunnen wij u hierbij helpen.

Riolering

Bent u op zoek naar iemand die uw riolering kan ontstoppen, aan kan leggen, vervangen of onderhouden? Ook dat kunnen wij voor u regelen. Tevens is het bij ons ook mogelijk een camera-inspectie aan te vragen, om mogelijke oorzaken op te sporen en zo nodig ook op te lossen.

Verwarming

Moet er nieuwe verwarming geïnstalleerd worden in uw woonkamer of is er onderhoud nodig omdat hij niet juist meer werkt? Erg vervelend, zeker wanneer u in de kou zit. Voorkom dit en neem contact met ons op. Wij beschikken over voldoende ervaring om u hierbij te helpen.

Gas

Bent u op zoek naar iemand die het gas bij u kan komen installeren, de leiding in de keuken kan verleggen of heeft uw gasketel onderhoud nodig? Neem dan contact met ons op. Ook wanneer u wilt verduurzamen kunnen we u hierbij helpen.

CV ketel

De CV ketel is erg belangrijk, maar ook het onderhoud moet regelmatig gedaan worden. Hiermee voorkomt u namelijk storingen en reparaties. Wij kunnen u hiermee helpen. Ook met de installatie van de CV ketel kunnen wij u helpen.

Loodgieterswerk

Heeft u problemen met uw leidingen, de afvoer, het sanitair of heeft u last van verstoppingen? Wacht dan niet te lang, dit kan de problemen erger maken. Zonde want daardoor worden de kosten alleen maar hoger. Wij zijn specialist in loodgieterswerk en kunnen u hier dan ook zeker bij helpen.

Vloerverwarming

Wij zijn gespecialiseerd in het plaatsen van vloerverwarming en kunnen daarnaast al uw vragen beantwoorden. Wilt u graag vloerverwarming in uw woonkamer hebben, of op een andere plek in uw woning? Of zou u graag eerst wat meer informatie willen over deze manier van het verwarmen van uw woning, het verbruik en de kosten van de vloerverwarming? We vertellen het u graag.

Badkamerrenovatie

Badkamerrenovaties zijn onze specialiteit, wij kunnen u hier dan ook zeker bij helpen. Wanneer u graag meer informatie wenst kan dat uiteraard, daarnaast kunnen wij ook met u meedenken over de herinrichting. Wilt u het liever groter aanpakken? Dan kun u ons ook inschakelen voor het verbouwen van uw badkamer, het zetten van nieuwe tegels of het slopen en plaatsen van uw nieuwe sanitair.

Sanitair verbouwingen

Wij zijn ook inzetbaar voor sanitair verbouwingen. U kunt hierbij denken aan het verbouwen van uw badkamer of toilet, maar daarnaast is het uiteraard ook mogelijk alleen uw douchecabine of bad eruit te slopen en hier een nieuwe voor in de plek te installeren. Ook voor het zetten van tegels of het plaatsen van een nieuwe toilet zijn wij u graag van dienst.