Gasinstallaties

gas-installatie

Gas wordt nog steeds veel in woningen gebruikt. Denk aan de cv ketel, het fornuis en haarden. Het aanleggen en installeren van de leidingen die nodig zijn voor het gas is erg complex en dient dan ook altijd uitgevoerd te worden door iemand die hier verstand van heeft en ervaring mee heeft. Wij kunnen u helpen met zowel de installatie als de onderhoud ervan.

Installatie gas

Doordat gas een erg gevaarlijke stof kan zijn dient deze te worden geïnstalleerd volgend de NEN norm. Bij deze norm is ook een praktijkrichtlijn gepubliceerd waarin een aantal voorbeelden te zien zijn evenals aanwijzingen om te zien op welke manier een gasinstallatie kan voldoen aan de nodige voorschriften. Uiteraard zijn wij hiervan op de hoogte en weten wij hoe wij deze voorschriften toe kunnen passen.

Onderhoud gasinstallaties

Ook het onderhoud is erg belangrijk, want uw installaties moeten blijven voldoen aan de verschillende veiligheid- en kwaliteitseisen. Wilt u de levensduur vergroten en zorgen voor een energiezuinig onderhoud, dan is een regelmatig onderhoud belangrijk. Ook zorgt preventief onderhoud ervoor dat kleine problemen niet onnodig groter worden en u tijdig in kan grijpen. Dit zorgt er niet alleen voor dat er geen onveilige situaties ontstaan, maar het bespaart u ook zeker op de reparatiekosten.

Storingen komen altijd op onhandige momenten, en dat is erg vervelend. Gelukkig kunnen wij deze storingen snel voor u verhelpen maar voorkomen is uiteraard beter dan genezen. Wanneer wij onderhoud uitvoeren en we zien een mogelijk probleem, zullen wij dit dan ook altijd melden bij u. Op die manier kunt u op tijd ingrijpen en het probleem op laten lossen, zodat er geen onveilige situatie ontstaat. Daarnaast zorgt dit er ook voor dat de kosten niet alleen maar hoger worden of dat u meer gas moet gebruiken voor hetzelfde effect als voor het probleem, waardoor de stookkosten alleen maar oplopen. Heeft u vragen of wilt u een prijsofferte ontvangen? Installatieservice-amsterdam.nl staat 7 dagen per week voor u klaar.