Loodgieterswerk

tap-kraan

Heeft u problemen met uw riool, afvoer of verwarming? Of is er sprake van verstoppingen of problemen met het sanitair of de leidingen? Dan kunnen wij u hier zeker bij helpen. Het aanleggen én onderhouden van de verschillende loosgieterswerkzaamheden is vakwerk, dit gebeurt dan ook altijd veilig en secuur.

Sanitaire installaties hebben steeds meer strengere eisen met betrekking tot de gezondheid en het comfort. Het is dan ook zeker aan te raden dit door een professioneel bedrijf te laten doen, en hier niet zelf mee aan de slag te gaan. Wij helpen u dan ook graag met alle voorkomende sanitaire installaties en problemen alsook benodigde reparaties aan al bestaande sanitaire reparaties.

Problemen met de waterleiding

Is uw waterleiding gesprongen, verroest of is er sprake van een lekkende kraan? Dan kunnen wij u hier uiteraard mee helpen. alle keuken, sanitair- en tuinaansluitingen kunnen wij voor u vervangen of repareren. De waterleiding zelf heeft geen onderhoud nodig, de stopkranen echter wel. Omdat deze altijd in dezelfde stand staan kunnen deze vast gaan zitten. Het is daarom verstandig een paar keer per jaar de stop- en aftapkranen open en dicht te draaien om dit te voorkomen.

Heeft u last van een continu druppelende kraan, dan is er waarschijnlijk een lekkage aanwezig in de waterleiding. De kraan kan gaan lekken omdat het rubbertje veel te verduren heeft, dit is in principe makkelijk zelf op te lossen door het rubbertje te vervangen. Mocht dit niets oplossen of lukt het u niet het rubbertje zelf te vervangen? Dan is de kans groot dat er waarschijnlijk iets anders aan de hand is waar wij u graag mee helpen.

Rioleringsproblemen

Ook wanneer u problemen heeft met de riolering kunt u ons uiteraard inschakelen. Uw riolering is erg belangrijk, omdat hier al het afvalwater heen gaat. Daarnaast zorgt het er ook voor dat wij een zo veilig en gezond mogelijk leefklimaat hebben. Het aanleggen van de riolering is al een klus op zich, omdat hier verschillende regels en normen aan verbonden zitten.

U zit natuurlijk helemaal niet te wachten op stank in uw woning, een lekkage of een verstopping, toch kan dit weleens gebeuren. Een kleine verstopping kunt u wellicht zelf nog wel oplossen, maar voor alle andere problemen doet u er goed aan contact met ons op te nemen. Ook wanneer de riolering aangepast, gerepareerd of vervangen dient te worden kunt u bij ons terecht.

Bij problemen met de riolering kunnen wij eventueel gebruik maken van camera inspectie. Wij beschikken over speciale camera’s die door de buizen van de riolering gaan om zo de problemen op te kunnen sporen.

Problemen met de afvoer

Loopt het water in uw keuken of badkamer niet meer goed weg, dan is er meestal sprake van een verstopping. Gaat het om één afvoer, dan kunt u het beste eerst de sifon opendraaien en schoonmaken. Wanneer dit niet werkt zou u nog een ontstoppingsveer kunnen gebruiken maar wanneer u dit niet kunt/wilt doen of wanneer dit niet helpt kunt u het beste contact met ons opnemen zodat wij u kunnen helpen.

Wanneer er meerdere afvoeren in huis zijn die niet werken, is de kans aanwezig dat het probleem groter is. Vooral wanneer geen enkele afvoer meer werkt of wanneer het water dat u boven heeft weggespoeld, er beneden weer uit komt via het putje. De kans is groot dat het riool onder uw woning dan verstopt is, of in het riool van de hele straat. Ook hierbij doet u er goed aan contact met ons op te nemen zodat wij samen met u kunnen kijken wat hier aan gedaan kan worden.