Gratis offerteaanvraag

Een offerte voor aanvragen


  Offerte loodgietersinstallatie diensten

  Gratis offerte aanvragen?

  Wij zijn er om u te helpen, ook wanneer er vragen of onduidelijkheden zijn. Doordat wij in veel verschillende zaken gespecialiseerd zijn, zijn we te benaderen door een groot publiek. Wilt u een vrijblijvende offerte aanvragen voor één van de onderstaande diensten? Neemt u dan gerust contact met ons op, zodat wij uw wensen samen door kunnen nemen.

  Waterinstallatie

  Dient er een compleet nieuwe waterinstallatie aangelegd te worden of zijn er problemen met de huidige installatie? Gezond en schoon drinkwater is erg belangrijk, evenals de regelgeving en de beveiliging. Vraag een vrijblijvende offerte aan of neem contact met ons op wanneer u hier meer informatie over wilt ontvangen.

  Riolering

  Het aanleggen van de riolering is een heel specifieke klus die dan ook het beste door een specialist uitgevoerd kan worden. Dient uw riolering opnieuw aangelegd te worden of zijn er problemen met het pompsysteem of is er sprake van een verzakking? Ook daar kunnen wij u bij helpen.

  Verwarming

  U wilt er natuurlijk aangenaam warm bij zitten, en dus is een centrale verwarming zeker aan te raden. Wij kunnen deze eenvoudig voor u installeren. Ook wanneer er problemen zijn met de verwarming of u op zoek bent naar iemand voor het periodieke onderhoud kunt u contact met ons opnemen.

  Gas

  Het installeren van gasleidingen is een erg secuur werk dat u het beste niet zelf gaat proberen. Wanneer dit niet goed is uitgevoerd kan dit namelijk zorgen voor grote problemen zoals brand of een explosie. Wij zijn gespecialiseerd in het uitvoeren van een gasinstallatie en helpen u hier graag bij.

  CV ketel

  Beschikt u niet over een CV ketel of is deze al erg oud, dan is het aan te raden een nieuwe CV ketel te laten plaatsen. Dit zorgt er niet alleen voor dat het veiliger is, maar daarnaast bespaart u hiermee ook nog eens op uw energierekening.

  Loodgieterswerk

  Heeft u problemen met uw leidingen, het riool, de afvoer of is er sprake van verstoppingen? Vraagt u dan een offerte aan zodat wij samen naar het probleem kunnen kijken. Wij zijn gespecialiseerd in loodgieterswerk en nemen u graag het werk uit handen.

  Vloerverwarming

  Bent u zich aan het oriënteren op vloerverwarming? Dan helpen wij u graag met het maken van uw keuze. Ook voor het leggen van vloerverwarming en het onderhoud hieraan kunt u contact met ons opnemen. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloerverwarming door middel van noppenplaten, draadmatten en het infrezen.

  Badkamerrenovatie

  Is uw badkamer toe aan vernieuwing of wilt u liever de hele badkamer laten verbouwen? Ongeacht wat u wilt veranderen in de badkamer, wij helpen u hier graag bij. Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag een offerte aan voor meer informatie en het bespreken van de mogelijkheden.

  Sanitair verbouwingen

  Ook voor sanitaire verbouwingen kunt u bij ons terecht. Dit kan gaan om uw complete badkamer of toilet, maar ook wanneer u alleen een andere douchecabine of wastafel wilt laten plaatsen. Daarnaast kunt u bij ons ook terecht wanneer u graag andere tegels in de badkamer of het toilet zou willen. Neemt u vooral contact op om de verschillende mogelijkheden te bespreken.