Sanitair installatie

Sanitair installatie

Heeft u net een nieuwe woning gekocht, en moet de badkamer nog volledig ingericht worden? Of is het toilet na al die jaren nu echt aan vernieuwing toe? Dan bent u bij Loodgieter Installatieservice Amsterdam aan het juiste adres. Niet alleen zorgen wij voor sanitair installatie, u kunt ons ook inschakelen voor allerhande loodgieterswerk, het plaatsen van vloerverwarming en wanneer u problemen heeft met de waterleiding, CV ketel, gasleiding of het riool.

Wat is een sanitair installatie?

Bij een sanitair installatie moet u denken aan alle installaties tussen de waterleiding en het riool. Denk hierbij aan het plaatsen van een nieuw toilet, het aanleggen van nieuwe leidingen en het plaatsen van een nieuwe douchecabine, wastafel, inloopdouche of badkuip.

Ideaal dus, wanneer u niet meer tevreden bent met de inrichting van uw badkamer of toilet, of wanneer u een nieuwe woning heeft gekocht welke casco is opgeleverd. U kunt op deze manier zelf bepalen hoe u de badkamer of het toilet wil inrichten, en wij regelen de rest voor u.

Heeft u nu bijvoorbeeld een bad of een douchecabine, maar zou u veel liever een inloopdouche hebben? Of wilt u een tweede toilet boven hebben? Dan kunnen wij u daar zeker bij helpen. Wanneer dit nodig is kunnen wij ook een nieuwe tegelvoer voor u leggen, vloerverwarming plaatsen of tegels op de muren aanbrengen.

Installatieservice Amsterdam inschakelen voor andere problemen

Uiteraard kunt u Installatieservice Amsterdam ook inschakelen voor andere probleem. Bijvoorbeeld wanneer u problemen heeft met de afvoer, riolering, last heeft van verstoppingen of problemen heeft met de verwarming.

Neemt u contact met ons op, dan zal eerst het probleem besproken worden. Zo krijgen wij een idee van wat er aan de hand is, en weten we wat er moet gebeuren. Heeft u last van een gesprongen leiding? Dan is de kans groot dat dit komt omdat de stopkranen zijn vastgeroest. Dit kunt u eenvoudig voorkomen door een aantal keer per jaar de stopkranen open en dicht te draaien.

Heeft u last van een constant druppelende kraan? Ook dan is de oplossing meestal erg eenvoudig. Meestal is het vernieuwen van het rubbertje al voldoende om het druppelen te laten stoppen. Wanneer u dit niet zelf kan, of wanneer u dit al heeft geprobeerd maar de kraan blijft druppelen, kunt u contact met ons opnemen zodat wij het voor u op kunnen lossen.

CV en vloerverwarming

Droomt u al jaren van vloerverwarming, of zou u graag een nieuwe CV ketel willen? Ook daarbij kunnen wij u zeker helpen. Wij zijn gespecialiseerd in het leggen van vloerverwarming, wat voor u betekent dat wij u ook kunnen voorzien van alle nodige informatie.

Zo is het mogelijk vloerverwarming op drie verschillende manieren aan te leggen. De traditionele manier is door middel van draadmatten, maar het kan ook met noppenplaten of door het infrezen van de buizen. Weet u niet goed welke optie voor u het beste is, dan kunt u het beste contact met ons opnemen. Wij voorzien u graag van de juiste informatie en helpen u daarnaast met het maken van de juiste keuze.