Sanitair verbouwingen

sanitair-voorzieningen

Wij hebben voldoende ervaring om u te kunnen helpen bij het verbouwen van uw badkamer, toilet of douche. Hierbij kunt u er vanuit gaan dat wij u van het begin tot het eind kunnen helpen. Niet enkel het plaatsen van nieuw sanitair, maar ook het opnieuw schilderen en/of betegelen, het eventueel verleggen van de leidingen en het riool en uiteraard de ventilatie. Ook wanneer u radiatoren of vloerverwarming in uw badkamer wenst, kunnen wij dit voor u regelen.

Advies op maat

Het belangrijkste is natuurlijk dat uw badkamer of toilet eruit komt te zien zoals u dit voor ogen heeft. Daarom is de eerste stap in dit proces het bespreken van de mogelijkheden en uw wensen. Samen kijken we naar wat er allemaal mogelijk is in uw badkamer maar adviseren wij u ook wanneer wij denken dat een ander plan wellicht een beter idee is. Wilt u de badkamer of het toilet in een andere ruimte hebben dan waar hij nu gevestigd is? Dan zullen we kijken naar de mogelijkheden, en hoe we dit samen met u op de juiste manier aan kunnen pakken.

U kunt er tijdens het hele proces op rekenen dat alles van hoge kwaliteit is en dat de installatie perfect zal verlopen. Het belangrijkste in uw badkamer of toilet is natuurlijk dat alles goed werkt, maar dat ook het comfortgehalte hoog is. Hier zorgen wij dan ook graag voor. De verbouwing vraagt om professionaliteit, en dat kunnen wij u zeker bieden.

Wij verzorgen niet alleen het plaatsen van het nieuwe sanitair, maar kunnen u bij het hele proces helpen. Ook wanneer u graag nieuwe tegels op de vloer of muur ziet, er nieuwe ventilatie geplaatst moet worden, u een radiator in de badkamer wenst of wanneer de verschillende leidingen en elektra vernieuwd of aangepast dient te worden.