Veelzijdig loodgietersbedrijf in Amsterdam nodig

Veelzijdig loodgietersbedrijf in Amsterdam nodig?

Ben je op zoek naar een veelzijdig loodgietersbedrijf die vakkundig te werk gaat en voor veel inzetbaar is? Dan ben je bij Loodgietersbedrijf en Installatieservice Amsterdam aan het juiste adres. Zij zijn met name gespecialiseerd is allerhande loodgieterswerk, badkamerrenovaties en het plaatsen van vloerverwarming, maar kunnen daarnaast ook ingeschakeld worden wanneer je problemen hebt met het riool, de CV, de gasleiding of de waterleidingen.

Het plaatsen van vloerverwarming

Installatieservice Amsterdam is gespecialiseerd in het plaatsen van vloerverwarming, en kunnen je daardoor ook van de nodige informatie voorzien wanneer je dit wenst. Wil je graag vloerverwarming in je woning, dan kan dit op drie verschillende manieren gerealiseerd worden. De meest voorkomende, traditionele manier is door middel van draadmatten. Deze matten worden op isofoam geplaatst. Vervolgens worden hier boven op de buizen geplaatst die nodig zijn voor het verwarmen van de woning.

De tweede manier om vloerverwarming te plaatsen is door middel van noppenplaten. Deze platen zullen op de ondervloer geplaatst worden, waarna de buizen erin vastgeklikt worden. Ideaal bij deze optie is dat de vloer niet optimaal geïsoleerd hoeft te zijn, want er zijn noppenplaten verkrijgbaar die dienen als isolatiemateriaal.

De laatste optie is door vloerverwarming te plaatsen foor de buizen in te frezen. Wel is het hierbij noodzakelijk dat er een zandcement- of anhydrietvloer ligt, en deze moet volledig egaal zijn. In de ondervloer zullen sleuven gemaakt worden, waar de buizen vervolgens in geplaatst worden.

De badkamer laten renoveren

Ben je al een tijdje niet meer tevreden met je badkamer, maar wil je niet meteen een hele nieuwe badkamer aanschaffen? Dan is het laten renoveren van de ruimte meestal een goede middenweg. Hierbij wordt alles vernieuwd wat jij vernieuwd wilt hebben. Gaat het bijvoorbeeld enkel om de tegels op de vloer en de muren? Dan kan Installatieservice Amsterdam dit zeker voor je regelen. Maar ook wanneer er meer werk is, is dat uiteraard geen probleem. Misschien heb je wel een bad waar nooit meer gebruik van wordt gemaakt, en wil je deze vervangen door een inloopdouche? Of juist andersom; de douchecabine eruit en een mooi bad erin zodat de kinderen rustig in bad kunnen zitten.

Zodra je contact met het loodgietersbedrijf opneemt of een offerte aanvraagt, denken zij graag met je mee. Wellicht heb je bepaalde dingen over het hoofd gezien, of is jouw idee van de renovatie niet het meest ideale. Ook wanneer je het toilet of de badkamer op een andere plek in je woning zou willen hebben kan dit mogelijk zijn. Ook hierbij kijkt Installatieservice Amsterdam graag met je mee naar de mogelijkheden, zodat jouw nieuwe badkamer gerealiseerd kan worden op de manier zoals jij dat voor ogen hebt.